QR, VR, AR, immersive media, digital gameplay; als het om de digitale beleving van erfgoed gaat zijn er nog al wat keuzes te maken. Maar wat is nu precies wat? En belangrijker: wat werkt wel en wat werkt niet voor mijn project?

Onder de titel ‘Your life will never be the same’ verzorgt IVEM op verzoek lezingen en adviesgesprekken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van digitale publiekspresentatie. We geven een overzicht van de meest recente ontwikkelingen en denken mee over wat er precies voor een specifiek project nodig is.

Vanuit de IVEM expertise ‘erfgoed en marketing’ kunnen we vervolgens een realistisch concept uitwerken dat ook daadwerkelijk voldoet aan wat er nodig is.

Selectie van techniek en partners
Niet elk digitaal of creatief bureau past bij een specifieke opdracht. Niet iedere aanbieder heeft daadwerkelijk in huis wat er nodig is.
Er moet sprake zijn van een juiste match van specialismen enĀ een juiste match aan bedrijfscultuur. Is er bijvoorbeeld echt een creatief bureau nodig dat het beste in een klant naar boven te brengen of moet de nadruk juist liggen op een degelijke procesgang. Het succes van een project staat of valt vaak bij de invulling van dit soort keuzes. Het loont de moeite om er tijd en geld aan te besteden. Vanuit een jarenlange kennis en ervaring op dit gebied van digitale presentatietechnieken en het matchen van tech-partners biedt IVEM deze dienst aan.

Interesse? Neem contact op met Herbert-Jan Hiep, hiep@ivem.nl